Kolmen Michelin-tähden ravintolan sivustouudistus


Keskiaikaisen Bruggen kaupungin ulkopuolella sijaitseva huippuravintola Hertog Jan löysi digikumppanin Helsingistä, kaupungista, joka vielä odottelee ensimmäistä kolmen Michelin-tähden ravintolaansa. Crop Agencyssä Hertog Jan näki toimiston, joka ymmärtäisi heidän käsityksensä eleganssista ja yksityiskohtien jumaluudesta, mutta myös käsien työntämisestä rouheasti multaan.

Hertog Jania luotsaa kaikkien aikojen nuorimpana belgialaisena kolme tähteä rintamuksiinsa napannut kokki, Japanin keisariperheellekin kokannut Gert De Mangeleer yhdessä maansa parhaan sommelierin Joachim Boudensin kanssa.

www.hertog-jan.com

Yksityiskohtien jumaluus


Kolmen Michelin-tähden maailmassa korostuvat yksityiskohdat. Korkeimman tason ravintolalta odotetaan moitteettomuutta, pysyvyyttä ja laadun korkeaa tasoa joka tilanteessa. Ja samalla myös näkemystä, uusiutumista ja yllättävyyttä.

Siksi Hertog Jan vaatii kumppaneiltaankin huippulaatua.

"Crop on menestyksekkäästi tuottanut meille hienoja konsepteja ja konversioita."

Joachim Boudens, Hertog Janin sommelier ja toinen omistaja

Ylellisyys kohtaa käytännöllisyyden


Hertog Janissa tie asiakkaan sydämeen käy puutarhan ja vatsan kautta. Ravintolan puutarha on inspiraation lähde ja osa kokonaisvaltaista asiakaskokemusta. Se myös tuottaa raaka-aineet huippukokin visioiden toteuttamiseksi, yli sadasta eri lajikkeisista tomaateista sopivan pyöreisiin ja pieniin nauriisiin.

Sesonkiaika puutarha kukkii Hertog Janin sosiaalisen median kanavissa.

Ratkaisuna oli responsiivinen, mobiilin kautta helposti toimiva WordPress-sivusto, jonka toteutuksessa kiinnitettiin erityistä huomiota mahdollisimman helppoon ylläpitoon hektistä huippuravintolamaailmaa ajatellen.

Tunnollinen toteutus


Puutarhasta kumpuava, yksinkertaisuutta korostava ruokafilosofia, kolmen Michelin-tähden maailmaan kuuluva korkea detaljitaso ja ruoan estetiikka toteutettiin näkymättömän harkitulla UX-suunnittelulla, ajattomalla designilla, suomalaisen tunnollisena toteutuksena ja typografian, tekstin sekä visuaalisuuden pyhänä liittona.

Hertog Janin maailma on myös tarkkaa bisnestä, jota tehdään verkossakin.

"Kerron mielelläni kokemuksistamme huippuravintolan kanssa työskentelystä ja siitä, miten voisimme auttaa sinunkin yritystäsi."

Ota yhteyttä

Kimmo Vanhakangas
+358 40 505 8002
kimmo@crop-agency.com

Me Cropissa teemme premium-tason verkkopalveluja huolellisella ux-suunnittelulla ja käytännönläheisellä toteutuksella. Suunnittelemme ja toteutamme digitaalisia brändi-uudistuksia mobiilin aikakaudelle.